Головна статті
Знак №1, червень 2005
Сторінка 2
Сторінка 3
Сторінка 4
Сторінка 5
Сторінка 6
Сторінка 7
Сторінка 8
Сторінка 9
Сторінка 10
Всі сторінки
Помаранчевий напій" />

Помаранчевий напій

2 помаранчі нарізають пластинками, кладуть в скляну глибоку вазу з покришкою або в глечик, вичавлюють сік з двох цитрин, заливають сиропом, який готують з 400 г цукру і 0,5 л води, і залишають до наступного дня. Потім вливають 1 л червоного вина і охолоджують на льоду або в холодильнику.
Подають на стіл у вазі, розливають у високі склянки і п’ють через соломинку.
Домашні напої. – К.: Укртехвидав, 1964. – С. 10.
Про рецепт “Межигірського меду” читайте в наступному числі “Знака”.



Тільки зареєстровані користувачі можуть залишати коментарі.